Çetin Altay Whatsapp Kullanamıyorum - Son Dakika
Güncel

Çetin Altay Whatsapp Kullanamıyorum

Başarılı sunucu Emre Saygı'nın Youtube'den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü oyuncu Çetin Altay oldu.

19.05.2017 11:33

Çetin Altay, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı.

Filmlerimi Sayarken Zorlanıyorum

2 yıl içerisinde 8 filmde yer aldığını ve oynadığı filmleri sayarken zorlandığını söyleyen Çetin Altay"2 yıl içinde 8 film çektik. Bazen sorduklarında bende düşünüyorum kaç tane filmde yer aldım diye. Bir film vizyona girmeden diğerinin fragmanı ortaya çıkıyor" dedi.

Whatsapp Kullanamıyorum

Telefon kullanamadığını ve teknoloji ile arasının kötü olduğunu söyleyen Çetin Altay"Ben telefon kullanamıyorum. Yıllardır akıllı telefon kullanamadım. Teknoloji konusunda biraz sıkıntılıyım. Nişanlım Gamze bazen bir şey olduğunda ilgileniyor. Whatsapp kullanamıyorum mesela"dedi.

Fotoğraflarım Selde Zarar Gördü

Çocukluğuna dair anılarının yer aldığı fotoğraflarının sel felaketinde kaybolduğunu söyleyen Çetin Altay"Çocukluğumda bir sel felaketi yaşadık. O gün tüm fotoğraflarımız, anılarımız kayboldu ve zarar gördü. Bazen yakın dostlarımız bana çocukluk fotoğraflarımı gönderiyor bizde senin fotoğrafların var diye"dedi.

Seri Katili Oynayacağım

Komedi filmlerinde komik karakterleri canlandırdığını ancak yakında seri katili canlandıracağı bir projede yer alacağını söyleyen Çetin Altay"Hep komik karakterler oynuyorum ve herkes bunu soruyor. İileride birkaç projemiz var onların içinde birisinde bir seri katil rolü var birde sert karakterleri canlandıracağım bir film projemiz var" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çetin Altay Whatsapp Kullanamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement