CHP'li 41 İl Başkanından Olağanüstü Kurultay Çağrısı - Son Dakika
Güncel

CHP'li 41 İl Başkanından Olağanüstü Kurultay Çağrısı

CHP\'li 41 İl Başkanından Olağanüstü Kurultay Çağrısı

CHP'nin son olağan kongresinde seçilen ve halen kurultay delegesi olan 41 il başkanı, olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

08.11.2015 11:59  Güncelleme: 12:58

CHP'li 41 il başkanı, Ankara Park Otel'de basın toplantısı düzenleyerek, 1 Kasım Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 41 il başkanı adına açıklama yapan CHP Ankara İl eski Başkanı Zeki Alçın, "1 Kasım seçimleri CHP için başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Tüm CHP'liler için yapılması gereken ilk şey hiçbir gerekçenin ardına sığınmadan başarısızlığı kabul edip çözüm üretmektir." dedi.

"PARTİMİZE DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETTİRMEDEN..."

Yapılması gereken ilk şeyin "Hiç zaman geçirmeksizin bir an önce Olağanüstü Kurultaya gitmek" olduğunu bildiren Alçın, "Sayın Genel Başkanımız 'Önümüzde olağan kurultay var' mazeretinin ardına sığınmadan ve partimize daha fazla zaman kaybettirmeden olağanüstü kurultayı mümkün olan kısa sürede toplamalı ve bu büyük örgütün ortak aklını harekete geçirmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin çıkarları her şeyin ve herkesin üzerindedir" çağrısında bulundu.

CHP'Lİ VEKİL DE İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, seçim sonuçları sonrasında isyan bayrağını açtı. Özcan Twitter hesabından verdiği mesajla kurultayın kaçınılmaz olduğunu söyledi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Twitter hesabından, "AKP 1 Kasım'da hem HDP hem MHP tabanından oy alır iken biz niye alamadık, yerimizde saydık sorusunu sorup cevabını araştırmayalım mı yani? Bence bu aşamada sessiz kalmanın CHP'ye faydası olmaz. Olağanüstü Kurultay kaçınılmazdır" şeklinde paylaşımda bulundu.

Özcan'ın geçmiş dönemde olduğu gibi Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile hareket ettiği ve Pazartesi günü İnce ve beraberindeki milletvekilleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyeceği ifade edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li 41 İl Başkanından Olağanüstü Kurultay Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • SDA: ZIRT COKUS BASLADI KENDI KAZDIKLARI CUKURA DUŞTULER 15 5 Yanıtla
  • Muhtar: Ince Siyaseti bırakıyordu. Şimdik Partinin başına geccem diyo. Sözüne güven olmaz 14 2 Yanıtla
    Zeyno: Evet AKP tek başına iktidar olsun siyaseti bırakırım diyordu. 8 2
  • antepli: kılıçdaroğlunun gitmesini istemiyorum. kemal sunaldan sonra onun yokluğunu kaldıramaz bu millet. çok eğlendiriyordu bizi 12 4 Yanıtla
  • ×××: yiyin bir birinizi. 14 1 Yanıtla
  • Türkürt: İstifaa 12 1 Yanıtla
  • REHA: Sorun genel baskanin degistirilmesi degil.Sorun CHP nin kendini halka anlatamamasi.CHP de tüm teskilat yeterince calismiyor.Halkin anlayacagi sekilde siyaset üretilip ona göre hareket edilmeli. 10 1 Yanıtla
  • cem tuna : CHP,,nin basina kim gecerse gecsin,,CHP,,halktan kopuk yasamaya devam ettikce,,toplumla beraber olmadikca,,hele hele dindarlardan oy almadikca,,iktidara gelmesi hayaldir... 9 1 Yanıtla
  • CHPli Muharrem: Ince olmaz Çok agressiv biri Hemde Sözünün eri değil Bunu tüm türkiye biliyor artik Düşünmeden konuşuyor CHPnin çöküşüne neden olur 9 0 Yanıtla
    ssssssss: sen ak trol müsün inceden bu kadar korkuyorsun.kılıçtaroğluyla bu iş yürümedi bu bir gerçek. 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement