Cinayet Şüphelisi Genç 3 Ay Boyunca Mağarada Saklandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi Genç 3 Ay Boyunca Mağarada Saklandı

Cinayet Şüphelisi Genç 3 Ay Boyunca Mağarada Saklandı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 31 yaşındaki Eyüp Dolu'yu öldürmek suçundan aranan 32 yaşındaki zanlı E.E. polisten kaçtığı 3 ay süresinde mağarada saklanmış.

11.10.2015 14:13  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, vücudunun üç yerinden bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 31 yaşındaki Eyüp Dolu'nun cinayet şüphelisi olarak aranan arkadaşı 32 yaşındaki E.E. polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Çobanlık yapan şüphelinin, olayın hemen ardından Bornova İlçesi Belkahve Mevkisi'nde bir mağaraya gizlendiği, 3 ay boyunca burada kaldığı, mağaranın girişini çalıyla kapattığı ve erzak almak için bir akaryakıt istasyonuna gittiği sırada yakalandığı belirtildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Naldöken Mahallesi'nde geçen 11 Temmuz'da meydana gelen olayda, bir yemek şirketinde çalışan 2 çocuk babası Eyüp Dolu, kahvede tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı. Vücudunun üç yerine isabet eden bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Dolu, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

3 AY BOYUNCA MAĞARADA YAŞAMIŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Dolu'nun yakın çevresini mercek altına aldı. Çalışmalarda şüphelinin Dolu'nun arkadaşı E.E. olduğu tespit edildi. Zanlının Bornova İlçesi Kavaklıdere Mahallesi'ndeki evinde arama yapan polis bir sonuç elde emedi. Günlerce evin bulunduğu bölgede çalışma yapan polis, şüphelinin izine ulaşamadı. Çobanlık yapan E.E.'nin evinin yakınlarındaki ormanlık alanda saklandığını düşünen polis geniş çaplı arama yaptı, ancak yine bir sonuç elde edemedi. Bölgedeki çalışmalarını sürdüren polisler, şüphelinin Kemalpaşa İlçesi yol ayrımı yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonunda görüldüğünü saptayınca operasyon düzenledi.

3 AY BOYUNCA MAĞARANIN ÖNÜNÜ ÇALILARLA KAPATIP SAKLANDI

Operasyonda katil zanlısı E.E. yakalandı. Şüphelinin, olayın hemen ardından Bornova İlçesi Belkahve Mevkisi'ndeki bir mağaraya gizlendiği, 3 ay boyunca burada kaldığı, mağaranın girişini çalıyla kapattığı ve erzak almak için çıktığı sırada yakalandığı belirtildi. 11 ayrı suçtan arandığı da ortaya çıkan E.E., işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi Genç 3 Ay Boyunca Mağarada Saklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Dünya Tiyatro Birliği: Artık oylar Hdp ye verilmeli çünkü onlar sizden daha yaralı. 1 12 Yanıtla

Advertisement