Cinnet Getiren Baba, İki Çocuğu ve Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Baba, İki Çocuğu ve Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Etti

Cinnet Getiren Baba, İki Çocuğu ve Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Etti

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Oluklu Köyü'nde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem çocukları Hüseyin ile Hanife'yi öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

06.02.2015 21:12  Güncelleme: 22:01

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Oluklu Köyü'nde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş cinnet getirerek, eşi Özlem (23) çocukları Hüseyin 3 ile 1 yaşındaki Hanife'yi öldürdü. Daha sonra da aynı tüfekle intihar etti.

TÜM AİLEYİ KATLETTİ

Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye 30 kilometre uzaklıktaki 300 haneli yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı Oluklu Köyü'nde meydana geldi. Yazın tarlada kışın da inşaatlarda çalışan evli ve iki çocuk babası Bilal Durmuş, babası ve dedesi ile birlikte yaşadığı eve gelerek eşini ve çocuklarını alıp köyün yaklaşık 2 kilometre dışına götürdü. Durmuş, yanındaki götürdüğü pompalı tüfekli eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

CESETLER OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Yolun ortasında yatan 4 ceset, Kars Hava Limanından köye giden Tamer Bulut tarafından fark edildi. Yanındakilerle birlikte otomobilden inen Bulut, gördüğü manzara karşasında şok geçirdi. Cep telefonu ile muhtarı arayan Tamer Bulut olayla ilgili bilgi verdi. Mardin'de olan muhtar da durumu jandarmaya bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma çevre güvenliğini aldı. Savcının talimatı ile olay yerinde yapılan inceleme sonunda cenazeler otopsi yapılmak üzere Selim Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

"NEDEN YAPTIĞINI BİLMİYORUM"

Yaşadığı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Tamer Bulut, "Hava limanından misafirlerimi alıp köye getiriyordum. Hava kararmıştı. Köyün girişinde çift şeritli yolun sol tarafında bir şeyler gördüm. Giden araçlardan yere bir şey düştüğünü sandım. Yanlarından geçerken dikkatli baktığımda ikisi çocuk 4 kişinin kanlar içinde yattığını gördüm. Hepsi ölmüştü. Cep telefonu ile muhtarı aradım. Sonra jandarma geldi. Bilal'in bunu neden yaptığını bilmiyorum. Bilal evde babası, dedesi, eşi ve iki çocuğu ile birlikte yaşardı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Baba, İki Çocuğu ve Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • ramazan: ALLAHU EKBER YARABBİM, DERDİN NEYDİ BE KARDEŞİM ? 62 1 Yanıtla
  • 2023: Bunun parti ile ne alakası var Malsınız lan Siz 25 13 Yanıtla
  • Meto: Çaresizlik yokluk adama ne yaptırdı 31 4 Yanıtla
  • gncayy: Allah rahmet eylesin 28 0 Yanıtla
  • Türk: En büyük ihtimal ekonomisi kötüdür borcu coktur malum Türkiye şartları yarısı açlık sınırında ülkenin 24 3 Yanıtla
  • Evet hayır: AKP nin halka maliyeti işte 15 7 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Üzücü. Cok üzücü. Cennetir benim Memleketim, cehenneme dönüsüyor. Islam ahlakini okumamiz mecburi 18 4 Yanıtla
  • BİRBİLEN: innalillah ve innaileyhü raciun (Allah'tan geldik dönüş Allah'a dır) 18 1 Yanıtla
  • Aguero: Paraleline başlatma insanların geçim sıkıntıları var bu insanlar neden öldü he? Keyfindenmi geçim sıkıntısı huzursuzluk 4 katrilyonluk sarayda 1 trilyonluk araçta gezeceğine doğuya,güneydoğuya,iç anadoluya seralar yap iş sahası kur sayın cumhurbaşkanıymış Allah sana akıl fikir versin. 6 8 Yanıtla
  • yahya akpinar: Ates düstügü yeri yakar. 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement