Erdoğan'la 50 Dakika Süren Görüşmenin Ardından Trump'tan İlk Açıklama:Erdoğan Yakın Arkadaşım Oldu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'la 50 Dakika Süren Görüşmenin Ardından Trump'tan İlk Açıklama:Erdoğan Yakın Arkadaşım Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump arasında gerçekleşen kritik görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü. Görüşme sonrası konuşan Trump "Erdoğan yakın arkadaşım oldu, artık daha yakınız" dedi.

21.09.2017 23:20  Güncelleme: 00:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasında Türkiye saati ile 22:15'te başlayan baş başa ve heyetler arası görüşme sona erdi.

50 DAKİKA SÜRDÜ

Lotte New York Palace Otel'de gerçekleşen ve 50 dakika süren görüşmede iki lider Suriye, Irak, FETÖ ve PYD konularını görüştü.

TRUMP: ERDOĞAN YAKIN ARKADAŞIM OLDU

Reuters'in haberine göre basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Trump "Erdoğan yakın arkadaşım oldu. Artık önceden olduğundan daha fazla yakınız" dedi.

GÖRÜŞME İYİ GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan da görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "Görüşme iyi geçti" dedi.

Erdoğan ve beraberindeki heyet otelden ayrıldı.

KALABALIK BİR HEYET KATILDI

Görüşmeye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldı.

Erdoğan\'la 50 Dakika Süren Görüşmenin Ardından Trump\'tan İlk Açıklama:Erdoğan Yakın Arkadaşım Oldu

Son Dakika Güncel Erdoğan'la 50 Dakika Süren Görüşmenin Ardından Trump'tan İlk Açıklama:Erdoğan Yakın Arkadaşım Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement