Darülaceze Sevgi Kermesi - Son Dakika
Güncel

Darülaceze Sevgi Kermesi

Darülaceze Sevgi Kermesi

"Darülaceze Başkanlığı Sevgi Kermes"imizin açılışı Başkanımız Hamza Cebeci ile birlikte PERPA Yönetimi, çalışanlarımız ve PERPA çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

27.03.2018 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Program A blok Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sezgin'in konuşmaları ile başladı. Yaşlılar Haftasına değinen Sezgin '' Sizleri burada ağırlamaktan memnuniyet duyduk'' dedi.

B Blok Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hacı Demir ise ''İslamiyet'te yaşlılara verilecek değer en güzel şekilde dile getirilmiştir. Hizmetiniz için şükranlarımızı sunarız '' dedi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkanımız Hamza Cebeci de huzurevlerinin sayısına işaret ederek ''Amacımız yaşlı bakımevlerini çoğaltmak değil, ama mecburiyet varsa da en iyisini yapmak. PERPA yönetiminin sakinlerimizin el emeği ürünlerine sergi salonlarını açarak bu kermesi gerçekleştirmemize sağladıkları katkı için teşekkür ederim.'' dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile kermes açılışı gerçekleştirildi. Özenle hazırlanan kermes ürünlerinin yanında sakinlerimiz de workshop çalışmaları ile kermese renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darülaceze Sevgi Kermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement