Davutoğlu: CHP'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2) - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: CHP'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2)

Davutoğlu: CHP\'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2)

Müsiad BOLU ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin kongresinin ardından MÜSİAD Bolu Şubesi'nin açılışına katıldı.

21.12.2014 19:19

Müsiad BOLU ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin kongresinin ardından MÜSİAD Bolu Şubesi'nin açılışına katıldı. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ali Babacan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile birlikte okunan duaların ardından açılış kurdelesini kesti.

Davutoğlu, "Bolu'daki iş dünyası arasındaki işbirliğinin artmasını diliyorum. MÜSİAD başkanından da rica ediyorum, MÜSİAD'ın olmadığı il kalmasın" diye konuşurken, "Ya Allah, Bismillah" diyerek kurdeleyi kesti.

Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Tokad-ı Hayreddin türbesini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Arınç ve Babacan'ın türbe ziyaretini basın mensuplarının takip etmesine izin verilmedi. Yaklaşık bir saat türbede kalan Davutoğlu, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi ziyaretlerini iptal ederek Atatürk Stadyumu'ndan yoğun yağmur yağışı altında helikoptere binerek Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: CHP'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement