Değişimin Ritmine Katıl! - Son Dakika
Güncel

Değişimin Ritmine Katıl!

Değişimin Ritmine Katıl!

Dünya değişiyor, doğa değişiyor, bizler değişiyoruz. Varoluşta değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu biliyoruz. Peki istediğimiz gibi değişiyor muyuz?

03.09.2018 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29-30 Eylül– Abant Palace Otel, Bolu

Dünya Değişim Akademisi Eylül ayında herkesi farkındalıkla değişmeye davet ediyor.Uluslararası Farkındalık Festivali'nde umutlarınızı ve hayallerinizi hayata geçirecek enerjiyive kararlılığı bulacağınız, kaçırılmayacak bir organizasyon hazırlıyor. Siz de bu değişiminritmine katılabilir, doğanın kalbinde, kendinize doğru harika keşiflerle dolu bir değişimyolculuğuna çıkabilirsiniz.

Festival Abant gölü kıyısında,oksijen dolu çam ormanlarının kokusunu içinize bol bolçekeceğiniz konforlu bir otelde gerçekleşecek. Sekiz farklı çalışmanın yapılacağıetkinlikte tatil, doğa, spor ve sağlıklı yemeklerle değişimin tadını çıkarabilirsiniz.

Değişim programında; Özgüven, Yaratıcılık, İçsel Güç ve Saf Sevginin geliştirilmesine yönelik 4 özel çalışma var. Ayrıca Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Yenme, Depresyondan Özgürleşme üzerine etkili çalışmalar ve İnteraktif Söyleşi - Tüm Sorulara Cevaplarla değişim, dönüşüm ve gelişim hedeflerinize ulaşacaksınız. Eğlenceli dans gösterileri de programda yer almakta.

Türkiye'nin doğa harikalarından Abant Gölü kıyısında, stres ve gerilimden uzaklaşarak rahatlamak, değişim hayallerinizi gerçekleştirmek ve yaşama yepyeni gözlerle bakmak için kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Değişimin Ritmine Katıl! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement