Denizli Sokak Ortasında Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Denizli Sokak Ortasında Başından Vurularak Öldürüldü

Sokak ortasında başından vurularak öldürüldüDENİZLİ'de, sokak ortasında tartıştığı kimliği belirsiz bir erkek tarafından başından tabancayla vurulan 48 yaşındaki Derya Gündüz adlı kadın, yaşamını yitirdi.

24.02.2017 19:58

Sokak ortasında başından vurularak öldürüldü

DENİZLİ'de, sokak ortasında tartıştığı kimliği belirsiz bir erkek tarafından başından tabancayla vurulan 48 yaşındaki Derya Gündüz adlı kadın, yaşamını yitirdi. Polis, Gündüz'ü kimin vurduğunu belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında, Sırakapılar Mahallesi 1531 Sokak'ta meydana geldi. 48 yaşındaki Derya Gündüz, sokakta birlikte yürüdüğü ve bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kimliği henüz belirlemeyen bir erkek tarafından tabancayla başından vuruldu. Gündüz, kanlar içinde yere yığıldı. Gündüz'ü vuran kişi olay yerinden kaçarken, silah sesini duyan vatandaşlar polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Başından vurulan ve ağır yaralanan Gündüz, ambulansla kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde öldü. Katilin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli Sokak Ortasında Başından Vurularak Öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Sokak Ortasında Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement