Derbi Sonrası Öldürülen Burak Yıldırım'ın Adli Tıp Raporu Mahkemeye Geldi - Son Dakika
Güncel

Derbi Sonrası Öldürülen Burak Yıldırım'ın Adli Tıp Raporu Mahkemeye Geldi

Derbi Sonrası Öldürülen Burak Yıldırım\'ın Adli Tıp Raporu Mahkemeye Geldi

Kadıköy'de 12 Mayıs 2013'te oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından evine dönerken Edirnekapı metrobüs istasyonunda bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın mahkemeye gelen Adli Tıp raporunda, kesici alet...

27.09.2013 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de 12 Mayıs 2013'te oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin ardından evine dönerken Edirnekapı metrobüs istasyonunda bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın mahkemeye gelen Adli Tıp raporunda, kesici alet kanamasına bağlı iç kanamayla öldüğü belirtildi.

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Yusuf Ortak ve taraf avukatlar hazır bulundu. Duruşmanın başlangıcında Mahkeme Başkanı Yakup Hakan Günay Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'ndan otopsi raporunun geldiğini söyledi. Mahkeme Başkanı Günay raporda, maktul Burak Yıldırım'ın kan ve idrar örneklerinde herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadığı, maktulün vücudunda iki adet kesici delici alet yaralanmasının bulunduğunu söyleyerek Burak Yıldırım'ın ölüm sebebinin kesiye bağlı olarak iç kanamadan meydana geldiği ifade edildi.

Mahkemeye ulaşan ekspertiz raporunda da olay yerinden elde edilen gözlük çerçevesindeki kan lekesinin Burak Yıldırım'a ait olduğu belirtilerek "24 adet kan lekesinin ve çamaşır makinesinden elde edilen forma tişört üzerindeki kan lekelerinin sanık Yusuf Ortak ve maktule ait olarak karışık bir şekilde bulunmaktadır" denildi.

Sanık avukatları ile maktul Burak Yıldırım'ın ailesinin avukatları raporlara karşı beyanda bulunmak üzere süre talep etti. Raporlara karşı beyanda bulunmaları için avukatlara süre veren mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, katil zanlısı Yusuf Ortak için "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezası isteniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Derbi Sonrası Öldürülen Burak Yıldırım'ın Adli Tıp Raporu Mahkemeye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement