Dışişleri Bakanlığı: AP'nin PKK Kararını Memnuniyetle Karşılıyoruz - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanlığı: AP'nin PKK Kararını Memnuniyetle Karşılıyoruz

Dışişleri Bakanlığı, AP'nin, başta PKK olmak üzere, Türkiye'ye yönelik terör faaliyetleri yürüten örgütlerin AP'ye girişinin engellenmesi yönündeki kararının memnuniyetle karşılandığını açıkladı.

23.11.2017 20:02  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu'nun (AP), başta PKK olmak üzere, Türkiye'ye yönelik terör faaliyetleri yürüten ve AB'nin de terör örgütü listesinde kayıtlı örgütlerin AP'ye davet edilmemeleri ve girişlerinin engellenmesi yönündeki kararın memnuniyetle karşılandığını açıkladı.

"AP'NİN KARARINI MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ"

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanlık Bürosu'nun, başta PKK olmak üzere, ülkemize yönelik terör faaliyetleri yürüten ve AB'nin de terör örgütü listesinde kayıtlı örgütlerin, AP'ye davet edilmemeleri, girişlerinin engellenmesi ve AP yerleşkesinde tanıtımlarının yapılmamasına yönelik kararını memnuniyetle karşılıyoruz.

"KARARIN UYGULANMASINI YAKINDAN İZLEYECEĞİZ"

Söz konusu karar, terörle mücadele alanında AB'nin uluslararası yükümlülüklerini yerine getirmesi bağlamında atılmış olumlu bir adımı teşkil etmektedir. AP'nin kararının uygulanmasını yakından izleyeceğiz" ifadesine yer verildi.

Dışişleri Bakanlığı: AP\'nin PKK Kararını Memnuniyetle Karşılıyoruz
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanlığı: AP'nin PKK Kararını Memnuniyetle Karşılıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement