Diyarbakır Büyükşehir Belediye TV Test Yayına Başladı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Büyükşehir Belediye TV Test Yayına Başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye TV Test Yayına Başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, www.diyarbakir.bel.tr adresinden verilen link üzerinden "Diyarbakır Büyükşehir Belediye TV" adıyla test yayına başladı.

29.06.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, belediye faaliyetlerini ve meclis toplantılarını canlı yayınlama sözü kapsamında çalışmalarını tamamlayarak, www.diyarbakir.bel.tr adresinden verilen web TV butonu üzerinden "Diyarbakır Büyükşehir Belediye TV" adıyla test yayına başladı.

Belediye çalışmalarının, tanıtım fragmanlarının yer aldığı test yayın çalışmaları kapsamında, önümüzdeki günlerde yapılacak ilk meclis toplantısı canlı olarak yayınlanacak. Böylece belediyenin meclis toplantıları, önemli basın toplantıları, çalışmaları www.diyarbakir.bel.tr adresinden verilen linkle tüm kent halkı tarafından canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca yurtiçinden ve dışından arzu eden basın kuruluşlarının, görüntüleri edinmesi ve canlı olarak yayınlaması da sağlanacak.

Belediyenin tüm faaliyetlerini, basın toplantılarını ve meclis toplantılarını canlı yayınlamaya hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, www. www.facebook.com/DiyarbakirBB sosyal medya adresi ile www.diyarbakir.bel.tr adresinden test canlı yayına başladı. Yayınlar logosuz olarak televizyon kanallarına da aktarılabilecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır Büyükşehir Belediye TV Test Yayına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement