Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Küçükbayrak'a Emanet - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Küçükbayrak'a Emanet

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Küçükbayrak\'a Emanet

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, teknik direktörlüğe Sertaç Küçükbayrak'ı getirdi.

10.07.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, teknik direktörlüğe Sertaç Küçükbayrak'ı getirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanı Ali Karakaş, Futbol Şube Sorumlusu Servet Erol, Ar-Ge Sorumlusu Ekrem Yeşil ve alt yapı sorumlusu Adnan Zengin katıldı. Kulüp Başkanı Ali Karakaş, Sertaç Küçükbayrak'la 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Sertaç Küçükbayrak ise yeni bir sayfa ile yeni bir başlangıç yapacaklarını kaydetti, "Başarılı olacağımıza da inanıyoruz. Her zaman hedefimiz var. Hedefimiz de bu takımı en üst seviyeye kadar çıkarmak" dedi.

Sertaç Küçükbayrak'ın yardımcılığına ise Faruk Türk ve Harun Kılıç, kaleci antrenörlüğüne de Diyarbakırspor'un uzun yıllar kalesini koruyan Mesut Önal getirildi. Geçen sezon kulüpte altyapı koordinatörü olarak çalışan Sertaç Küçükbayrak, geçmiş yıllarda 2 sezon da teknik direktörlük yaptı.

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Küçükbayrak'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement