Dursunbey'de Yüzme Kursunu Bitiren 175 Öğrenciye Sertifika - Son Dakika
Güncel

Dursunbey'de Yüzme Kursunu Bitiren 175 Öğrenciye Sertifika

Dursunbey\'de Yüzme Kursunu Bitiren 175 Öğrenciye Sertifika

Bu kapsamda düzenlenen sertifika töreni Dursunbey Belediyesi Sosyal Tesisleri Kapalı Yüzme havuzunda gerçekleştirildi.

11.10.2016 14:08  Güncelleme: 14:10

Dursunbey'de Yüzme Kursunu Bitiren 175 Öğrenciye sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey Belediye Spor kulübü tarafından düzenlenen Yaz dönemi yüzme kursları tamamlandı. Yaklaşık iki ay süren kursa toplamda 175 öğrenci katılırken bunların 102'si kız 73'ü de erkek oldu.

İlginin yoğun olduğu programa Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Belediye Başkan yardımcısı Saadettin Aslan, Dursunbey Belediye spor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Söbüoğlu, Vacit Kahvecioğlu ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan altı hafta süren kursları başarı ile bitiren öğrencileri ve eğitmenleri kutladı. İlginin her geçen sene arttığı bu kursları devam ettireceklerini ifade eden Başkan Bahçavan bu törende 175 yüzücüye sertifika vereceklerini ifade etti. Başkan Bahçavan'ın ardından söz alan Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar'da geçmiş dönemlerdeki boğulma vakalarının günümüzde bu tür kurslar sayesinde daha da azaldığını belirtti. Öğrencilere sosyal açıdan bu imkanı veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a teşekkür eden Kaymakam Yaşar Aksanyar, önümüzdeki yıl yeni kurslarında açılmasını beklediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından çeşitli guruplarda eğitim gören 175 öğrenciye protokol tarafından sertifikaları takdim edildi. Programda kursları başarı ile bitiren bazı öğrencilerde kendilerine değer veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve ekibine teşekkür ettiler. Çocuklar mevcut havuza aqua park talebinde bulunurken, önümüzdeki yılda at biniciliği kursu açılmasını telep ettiler. Programın arından THGM girişinde kokteyl programı düzenlenirken, öğrenciler ve protokol toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbey'de Yüzme Kursunu Bitiren 175 Öğrenciye Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement