Dyp'den Denktaş ve Lefter İçin Mesaj - Son Dakika
Güncel

Dyp'den Denktaş ve Lefter İçin Mesaj

Dyp\'den Denktaş ve Lefter İçin Mesaj

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, vefat eden Rauf Denktaş ve Lefter için birer mesaj yayınladı.

15.01.2012 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, vefat eden Rauf Denktaş ve Lefter için birer mesaj yayınladı.

Özaçıkgöz, yayımladığı mesajda, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a Allahtan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Özaçıkgöz, "Rehabilitasyon Merkezindeki ziyaretimizde KKTC eski Dışişleri Bakanı Sayın Serdar Denktaş, KKTC eski Ankara Büyükelçisi Sayın Prof. Ahmet Bulunç'un ve diğer arkadaşlarımızın yanında bana "Seni bekliyorum, sizi (DYP) bekliyorum elinizi çabuk tutun" demiştin. Sana orada söz verdim, bir kere daha tekrarlıyorum "Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, DYP'ni iktidar yapmak boynumuzun borcudur' Çünkü misyon olarak 66 yıldır söylediklerimiz doğrudur, yaptıklarımız doğrudur. Bundan sonra da doğru olmaya devam edecektir" dedi. Özaçıkgöz şunları kaydetti:

"Sen 1967'de Türkiye'de ikamet ettiğin sırada, hiç kimseye haber vermeden, beline taktığın tabanca ile küçük bir motora binerek Kıbrıs'a çıktın. Tabancanda 4 kurşun vardı. Kimseye 5. kurşunun olmadığını söylemedin. Silahımız yok, paramız yok diye ağlayıp sızlamadın. Arkadaşlarının moralini bozmadığın gibi, ekibinize katılacak olanların da gücünü kesmedin. Dr. Fazıl Küçük'e hep kardeş oldun, büyüklerine kardeş, küçüklerine ağabey oldun. Rahat uyu büyük mücahit, saygıdeğer Cumhurbaşkanım."

-"SEN PEK ÇOK TÜRK'TEN DAHA TÜRK'SÜN LEFTER"-

Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'i de rahmetle anan Özaçıkgöz mesajında şunları kaydetti:

" Yunanistan'da yapılan bir milli maçta, seyircilerden gelen protestoya karşı göğsündeki ayyıldızlı bayrağı göstererek "Ben bu bayrak altında öleceğim" demiştin ve sözünde de durdun.

Sadece FB'ye değil Türk futboluna imza attın ve bu yüzden sana "Ordinaryus2 denildi. Nasıl Turgay Şener'i, Metin Oktay'ı sadece GS'lılar değil, FB'liler ve BJK'lılar sevdiyse, seni de sadece FB'liler değil herkes sevdi.

1.5 yıl evvel Atina'da rahatsızlandığında "Ben memleketime gitmek istiyorum2 dediğinde, Aziz Yıldırım sana uçak göndermişti. Çünkü sen bunu fazlasıyla hak etmiştin. Sen pek çok Türk'ten daha fazla Türk'sün. Toprağın bol olsun Lefter Küçükandonyadis." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Dyp'den Denktaş ve Lefter İçin Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement