Efsane Baskan Hayata Gozlerını Yumdu - Son Dakika
Güncel

Efsane Baskan Hayata Gozlerını Yumdu

Izmir Buyuksehir Belediyesi Esrefpasa Hastanesi Bashekimi Prof.dr. Hulya Guven, 1973-80 Yillari Arasinda Izmir'de Belediye Baskanligi Yapan "Efsane Baskan" Ihsan Alyanak'in Solunum ve Kalp Yetmezligi Nedeniyle Hayata Gozlerini Yumdugunu Acikladi.

03.03.2008 14:00

Izmir Buyuksehir Belediyesi Esrefpasa Hastanesi Bashekimi Prof.Dr. Hulya Guven, 1973-80 yillari arasinda Izmir'de belediye baskanligi yapan "Efsane Baskan" Ihsan Alyanak'in solunum ve kalp yetmezligi nedeniyle hayata gozlerini yumdugunu acikladi.

Ihsan Alyanak'in vefati ile ilgili bir aciklama yapan Izmir Buyuksehir Belediyesi Esrefpasa Hastanesi Bashekimi Prof.Dr. Hulya Guven, uzuntulerinin cok buyuk oldugunu soyledi. Alyanak'in solunum ve kalp yetmezligi nedeniyle vefat ettigini belirten Guven, soyle konustu: "Degerli baskanimiz Ihsan Alyanak daha once hastanemizde, diabet, koroner arter hastaligi ve norolojik sikayetleriyle dahiliye ve noroloji servislerimizde yatarak tedavi gormustu. Bu kez pazar gunu saat 15:00'te genel durumunun kotuye gittigi yonunde haber verilmesi uzerine evinden ambulansla alarak hastanemize getirdik. Burada yapilan muayene ve tetkiklerin sonucunda kalp yetmezligiyle birlikte akciger odemi saptandi. Gerekli tedaviler uygulandi. Ancak vucudu tedavilere yanit vermeyerek saat 01:45'te degerli baskanimiz Ihsan Alyanak 84 yasinda solunum ve kalp yetmezligi sonucunda hayata gozlerini yumdu. Tum calisanlarimiz adina Tanri'dan rahmet yakinlarina sabir ve bas sagligi diliyorum" Alyanak icin Carsamba gunu Izmir Buyuksehir Belediyesi'nde bir toren duzenlenecegi ogrenildi.

(EY-YK-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Efsane Baskan Hayata Gozlerını Yumdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement