Elazığ - PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin Aracını Taradı: 2 Polis Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ - PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin Aracını Taradı: 2 Polis Yaralı

Elazığ - PKK\'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri\'nin Aracını Taradı: 2 Polis Yaralı

PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin aracını taradı: 2 polis yaralı Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde PKK'lı teröristler, İlçe Emniyet Amiri'nin bulunduğu otomobile, otomatik silahlarla ateş açtı.

21.09.2015 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin aracını taradı: 2 polis yaralı

Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde PKK'lı teröristler, İlçe Emniyet Amiri'nin bulunduğu otomobile, otomatik silahlarla ateş açtı. Saldırıda İlçe Emniyet Amiri Adem Albay ile polis memuru Hayati Çapa ağır yaralandı. Yaralı polisler helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırı, Tunceli'nin Hozat İlçesi'ne 1 kilometre mesafede bulunan Karaoğlan Mevkii'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İlçe Emniyet Amiri Adem Albay ile koruma polisi Hayati Çapa'nın bulunduğu otomobilin yakınlarına başka bir otomobille gelen PKK'lı teröristler, araçtan inip sivil plakalı polis aracına otomatik silahlarla ateş açtı. PKK'lılar ardından otomobille kaçtı.

Saldırıda İlçe Emniyet Amiri Albay ile koruma polisi Çapa ağır yaralandı. Yaralı polisler olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından alınarak Hozat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralı polisler, daha sonra askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi pistine indirildi. Yaralılar önce Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ardından da Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedilerek tedavi altına alındı.

Hozat'ta saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Olay yerine sevkedilen insansız hava araçları (İHA) PKK'lıları takip altına aldı. Bölgeye Kobra helikopterler ile karadan da Jandarma Özel Harekat Timleri sevk edildi. Güvenlik güçleri başlattıkları geniş kapsamlı operasyonları sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ - PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin Aracını Taradı: 2 Polis Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement