Emine Yayla Davasına Devam Edildi - Son Dakika
Güncel

Emine Yayla Davasına Devam Edildi

SAKARYA (İHA) – Sakarya merkeze bağlı Adapazarı ilçesi Evrenköy Mahallesi’nde ayrılmak istediği eşi tarafından sığındığı baba evinde bıçaklanarak öldürülen Emine Yayla cinayetiyle ilgili açılan cinsel istismar davasına devam edildi.

08.05.2014 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA (İHA) – Sakarya merkeze bağlı Adapazarı ilçesi Evrenköy Mahallesi'nde ayrılmak istediği eşi tarafından sığındığı baba evinde bıçaklanarak öldürülen Emine Yayla cinayetiyle ilgili açılan cinsel istismar davasına devam edildi.

Cinayet davasında 30 yıl hapis cezası alan Süleyman Yayla, bu kez küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar suçundan hakim karşısına çıktı. Sakarya Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, eşini bıçaklayarak öldüren Süleyman Yayla ile Emine Yayla'nın yakınları hazır bulundu. Mahkeme heyeti, maktulün Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gebelikle ilgili muayene olduğu belirtildiğinden bu muayenelerine ilişkin tedavi ve muayene evraklarının istenmesine, sanık ve maktulün evlenme iznine ilişkin dava dosyasının araştırılarak gebelikle ilgili tedavi ve muayene evraklarının dosya içerisine eklenmesine, bu belgelerin incelendikten sonra maktul Emine Yayla'nın doğum yaptığı tarih itibariyle bebeğin kaç haftalık doğduğunun kesin olarak tespit edilip edilemeyeceğini belirlemek için davayı ileri bir tarihe erteledi.

Süleyman Yayla, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılandığı cinayet davasında en alt seviyede hafif tahrik indirimiyle 30 yıl hapis cezası almıştı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emine Yayla Davasına Devam Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement