Emniyet Müdürleri Kararnamesi - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürleri Kararnamesi

Emniyet Müdürleri Kararnamesi

(Anadolu Ajansı - Mesut Tankulu) Bilecik (AA) – Kararnameyle Bilecik Emniyet Müdürlüğüne atanan Eyüp Özüdoğru, törenle görevine başladı.

27.05.2013 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(Anadolu Ajansı - Mesut Tankulu) Bilecik (AA) – Kararnameyle Bilecik Emniyet Müdürlüğüne atanan Eyüp Özüdoğru, törenle görevine başladı.

Emniyet Müdürlüğü önünde, tören mangasıyla karşılanan Özüdoğru, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bilecik'in emniyet teşkilatı açısından en güzel illerinden birisi olduğunu söyledi.

Kentin, güvenlik, asayiş ve terör yönünden sakin ve huzurlu şehirlerinden birisi olduğunun altını çizen Özüdoğru, şöyle konuştu:

"Teşkilatımızın kadrosu yeterli ve genç arkadaşlarımız görev yapıyor. Uzun yıllar halkımızın, Bilecik'in hizmetinde olacağız. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan bir teşkilatız. 1989 yılından itibaren teşkilatın içerisindeyim. Uzun yıllar beraber çalıştığım İstanbul Valisi Hüseyin Çapkın'ın basınla olan ilişkileri çok farklıydı. Kendisinden öğrendiğim basınla olan ilişkilerini sizlerle devam ettireceğim. Hizmet binası yönünden çalışmalarımız olacak ama öncelikle halkımızla olan diyalogumuzu hiçbir zaman arka planda tutmayacağız, ön planda tutacağız. Bize ulaşmak çok zor olmayacak. Halkımızın her zaman hizmetindeyiz."

Özüdoğru, daha sonra müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle toplantı yaptı.

1965 yılında Çorum'un Dodurga ilçesinde dünyaya gelen Özüdoğru, evli ve 4 çocuk babası.

Yaş haddinden 7 Ocakta emekliye ayrılan İl Emniyet Müdürü Emir Gökpınar'ın yerine Emniyet Müdürleri Kararnamesine kadar Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Topçu, vekalet ediyordu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürleri Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement