En Şık Calvın Kleın Çantalar Anneler İçin! - Son Dakika
Güncel

En Şık Calvın Kleın Çantalar Anneler İçin!

En Şık Calvın Kleın Çantalar Anneler İçin!

Siz de Anneler Günü'nde annenize sevginizi anlatmanın yolunu arıyorsanız rengarenk Calvin Klein çantalardan biri tam size göre.

13.04.2013 12:05

Moda tutukunlarının vazgeçilmez markası Calvin Klein, birbirinden şık ve renkli çanta modelleriyle Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri sunuyor.

Sıra dışı farklılığı sevenlerin markası Calvin Klein, Anneler Günü'ne özel hazırladığı çanta modelleriyle tutkunlarını mutlu etmeye devam ediyor. Modanın gerisinde kalmak istemeyenlere yön veren Calvin Klein, tasarım harikası çantalarıyla Anneler Günü'nde annelerin şıklığına şıklık katacak. Calvin Klein çantalar günlük kullanımın yanı sıra gece de şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen annelerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alacak.

Calvin Klein koleksiyonunda yer alan çantalar zarif tasarımları ve farklı tarzlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kış renklerinden sıkılanlar için hazırlanan cıvıl cıvıl Calvin Klein çantalar, hem spor hem de klasik tarzdaki kıyafetlerin tamamlayıcısı olacak. Gümüş, lacivert ve fuşya gibi çarpıcı renklerin parlak rugan yüzeyle buluşmasıyla tasarlanan Calvin Klein çantalar yeni sezonda kadınların elinden düşmeyecek.

Siz de Anneler Günü'nde annenizi mutlu etmek istiyorsanız Calvin Klein tasarımlarını Türkiye'nin en seçkin lokasyonlarında bulunan Calvin Klein mağazaları ve anlaşmalı mağazalardan temin edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Şık Calvın Kleın Çantalar Anneler İçin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement