Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Güncel

Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Yardımı

Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Yardımı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi, maddi olanakları kısıtlı engelli vatandaşlara yönelik tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdi.

16.12.2014 12:02

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatları doğrultusunda, Engelliler Koordinasyonu Merkezi aracılığıyla dezavantajlı insanlara yardım eli uzanmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, yapılan tekerlekli sandalye yardımına eşlik ederek, bu yardımların her zaman yapılacağını belirtti.

Eyyübiye Belediyesi Engelliler Koordinasyonu Merkezi'ne tekerlekli sandalye başvurusunda bulunan ve Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesi'nde ikamet eden biri çocuk, biri yetişkin olmak üzere iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeleri hediye edildi. Hediye edilen tekerlekli sandalyelere Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci de eşlik etti. Eyyübiye Belediyesi Engelli Koordinasyonu Merkezi Sorumlusu Veysi Fırat ve Şanlıurfa Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol da hazır bulundu.

Yapılan tekerlekli sandalye yardımı sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci; "Bize gelen tüm yardım taleplerine elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Sadece Eyyübiye ilçesi değil, Halfeti'ye kadar bu yardımlarımız uzandı. Dezavantajlı insanlara yardım etmek adına burada bulunuyoruz. Yapılan yardımlarda emeği geçenlerden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement