Esenler'de Geniş Çaplı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Esenler'de Geniş Çaplı Uyuşturucu Operasyonu

Esenler\'de Geniş Çaplı Uyuşturucu Operasyonu

Esenler'de Bin Polisin Katıldığı Uyuşturucu Operasyonu Toplam 39 Sokakta Eş Zamanlı Düzenlendi.

17.08.2014 01:03  Güncelleme: 15:52

Esenler'de, polis uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Bin polisin katıldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Uyuşturucu operasyonuna narkotik polislerin yanı sıra, çevik kuvvet ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile özel harekat timleri de katıldı. Aynı zamanda bir TOMA(Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) operasyonun başladığı noktada konuşlandırıldı. Ekipler, toplam 39 sokakta eş zamanlı operasyon düzenledi.

MAHALLE SAKİNLERİ POLİSİ ALKIŞLADI

Sokaklarda şüpheli görülen kişiler durdurularak üst araması yapıldı. GBT uygulaması da yapan polis, sokak arasında bulunan bir kıraathaneye de girdi. Burada oturan kişilerin de üzerini arayan ekipler daha sonra sokak aralarında uygulamaya devam etti. Öte yandan, mahalle sakinleri operasyon yapan ekipleri alkışlayarak destek verdi.

OPERASYON ÖNCESİNDE UYUŞTURUCUYA KARŞI YÜRÜYÜŞ

Esenler'de bir grup ise operasyon öncesinde "Esenler halkı uyuşturucuya karşı yazılı pankart açarak yürüyüş düzenledi. Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşe Esenler sakinleri de alkışlarla destek verdi. Yürüyüşe çocuklarının daha önce uyuşturucu kullandığını ancak bıraktıklarını belirten bazı anneler de katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenler'de Geniş Çaplı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement