Eskişehir - Odunpazarı Belediyesi'nin Vadişehir Halk Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir - Odunpazarı Belediyesi'nin Vadişehir Halk Merkezi Açıldı

Eskişehir - Odunpazarı Belediyesi\'nin Vadişehir Halk Merkezi Açıldı

Odunpazarı Belediyesi'nin Vadişehir Halk Merkezi açıldı Hakan TÜRKTAN-Saadet YÖRÜKÇÜ/ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi Vadişehir Mahallesi'nde yaptığı Vadişehir Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezi açıldı.

06.02.2016 17:13

Odunpazarı Belediyesi'nin Vadişehir Halk Merkezi açıldı

Hakan TÜRKTAN-Saadet YÖRÜKÇÜ/ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi Vadişehir Mahallesi'nde yaptığı Vadişehir Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezi açıldı.

Vadişehir Mahallesi Ender Sokak'ta yapılan Halk Merkezi'nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, Odunpazarı Belediye Başkanı CHP'li Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Vadişehir Mahallesi Muhtarı Kadir Şen ile çok sayıda kişi katıldı.

Açılış töreninde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, halk merkezlerinin katılımcı demokrasinin en güzel örneği olduğunu söyledi. Kurt, Vadişehir Halk Merkezi ile ilgili şu bilgileri verdi:

"10 dönüm bir alan üzerindeki parkın içine koymuş olduğumuz bir binamız ise 250 metrekare. Bir odası muhtarlığımıza tahsis edilmiş. Diğerleri mahalle meclisimizin denetiminde kurs merkezleri ve toplantı salonları olmak üzere uygulanmış bir projedir. Tamamıyla kendi işçilerimiz ve mühendislerimizle üretilmiştir. O nedenle emeği geçen ve çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Parkımızın içindeki spor aletleri ve diğer görseller mutlaka Vadişehir halkının ihtiyaçlarını giderme amaçlı olduğu için iyi korunması lazım iyi muhafaza edilmesi lazım. Daha çok insanın yaralanmasını sağlamamız lazım. Burada en önemli saydığımız özellik şurada şu anda bin 500 adetli bir kitaplığı olan bir kütüphanenin olması. Kitap sayısı artacaktır çünkü şu anda 200 bin civarında Odunpazarı Belediyesi'nin kütüphanesinde kitaplığı bulunmakta. Bunların tasnifiyle birlikte yapmakta olduğumuz diğer halk merkezi binalarında oluşturacağımız kütüphanelerle paylaştırdığımız zaman bu bölgede yaklaşık 10 bin kitaplı bir kütüphane oluşturulacak. Bunu da Odunpazarı Belediyesi Eskişehirlilere bir hizmet olarak sundu."

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel ile Odunpazarı Belediye Başkanı CHP'li Kazım Kurt kurdeleyi birlikte keserek Vadişehir Odunpazarı Halk Merkezi'nin açılışını yaptı. Tören sonunda vatandaşlara etli pilav ve ayran dağıtıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir - Odunpazarı Belediyesi'nin Vadişehir Halk Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement