Eskişehirspor Kongresinde Yönetime Talip Çıkmadı - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Kongresinde Yönetime Talip Çıkmadı

Eskişehirspor Kongresinde Yönetime Talip Çıkmadı

Eskişehirspor'un olağanüstü kongresinde yönetime talip çıkmadı.

01.07.2017 15:58

Eskişehirspor'un olağanüstü kongresinde yönetime talip çıkmadı. Divan kurulu, kongrenin yeniden yapılması için sulh hakimliğine başvuruda bulunacak.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi'ndeki Eskişehirspor'un 55'inci Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na Odunpazarı Belediye Başkanı CHP'li Kazım Kurt, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile üyeler katıldı. Toplantıda Divan Başkanlığı'na Eskişehirspor'un eski kulüp başkanlarından Aydın Begiter, divan üyeliklerine de Süleyman Ekşi, İsmet Ertuğrul, Ferit Alp Doğan ve Kaya Bilge seçildi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Genel Kurul toplantısı başlamak üzerken Eskişehirspor Kongre Üyesi Metin Gürbüz Gökmen, koridorda aniden rahatsızlandı. Yere yığılıp kalan ve kalp krizi geçirdiği belirtilen Gökmen'e salonda bulunan sağlıkçı üyeler müdahale etti. Kalp masajı yapılarak yaşama döndürüldüğü bildirilen Gökmen, daha sonra 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kulüp Başkanı Halil Ünal genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada kongrenin bir-kaç gün ertelenip şehrin dinamiklerinin biraraya gelerek yeni bir yönetim oluşturmasını istedi, Ünal şunları söyledi:

"Gelin bugün sabırlı olalım. Bir Eskişehirsporluk duruşu daha sergileyelim. Rakiplerimiz de dahil olmak üzere bunu bilsin ki. Birlik beraberlik içinde bir genel kurul yapıldı. Eskişehirspor'un yeniden dirilişini, yeni şampiyonluğunu konuşalım. Yeni yönetim kurulunu ila 5 dakikada seçeceğiz, bugün burada bitsin bu demek olmaz. Bugün bir milat, bu tarihi bir kongre. Biz Eskişehirspor'u seviyoruz ama hep beraber bir enerji sinerji yaratmalıyız. Şehirde herkese bir görev dağılımı talep ediyorum."

Toplantıda yeni yönetim için divan kuruluna liste verilmedi. Divan Kurulunun önümüzdeki pazartesi günü kongre tutanaklarını sulh hakimliğine teslim ederek yeniden kongre yapılması talebinde bulunacağını belirtildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-Kongrenin yapıldığı binanın dışı

-Üyelerin imza atması

-Kalp kirzi geçiren Metin Gürbüz Gökmen'e müdahalede bulunulması

-Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın kongre salonuna gelişi

-Divan üyelerinin görüntü

-Halil Ünal'ın konuşması

(Haber-Kamera: Hakan TÜRTAN/ ESKİŞEHİR DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Kongresinde Yönetime Talip Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement