F&F'den Baharın Habercisi Renkli Elbiseler - Son Dakika
Güncel

F&F'den Baharın Habercisi Renkli Elbiseler

F&F İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nun, cesur renklerde tasarlanan elbiseleri ile yeni sezonun parlayan yıldızı olun!

06.02.2012 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

F&F İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, içinizi ısıtacak elbiselerle stilinize farklı bir yorum katıyor. Bu sezon, siyah elbiselerinizi rafa kaldırmanın tam zamanı.2012 İlkbahar/ Yaz trendlerinde, çarpıcı gözükmenin ve fark edilir olmanın yolu, renkli tasarımlardan geçiyor!

F&F İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda yer alan renkli elbiseler, peplum detayları ile hareketlendirilerek, klasik kalıplara yeni bir soluk katıyor. Diz hizasında biten, kare yaka elbiseler, hiç şüphesiz bu sezon gardıroplarınızın vazgeçilmez parçası olacak. Ofis şıklığınız için siyah opak çorap ve hırkalar ile kombinleyebileceğiniz bu tasarımlar, yüksek topuklar ve gösterişli aksesuarlar ile birlikte bir davete giderken stilinizi yansıtabileceğiniz parçalar arasında yer alıyor.

Siyahın klasikleşmiş baskınlığından kurtulmak ve baharı cıvıl cıvıl karşılamak istiyorsanız, attığınız her adımda mevsim renklerinin enerjisi ile parlamalısınız. F&F İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, farklı duruşu, sezon modasına uygun tasarımları ve canlı renk seçenekleriyle sizleri bekliyor.

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları'nda.

Facebook'ta F&F takipçisi olun www.facebook.com/ffturkiye

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel F&F'den Baharın Habercisi Renkli Elbiseler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement