Göztepe'den Zeytin Dalı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'den Zeytin Dalı

Göztepe\'den Zeytin Dalı

Göztepe İkinci Başkanı Fatih Dalan, yeni sezonda Karşıyaka ile oynayacakları maçları her iki takımın taraftarının da izlemesinden yana olduklarını söyledi.

02.07.2015 13:07

Göztepe İkinci Başkanı Fatih Dalan, yeni sezonda Karşıyaka ile oynayacakları maçları her iki takımın taraftarının da izlemesinden yana olduklarını söyledi. Geçtiğimiz sezon İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla İzmir derbilerine konuk takım seyircisinin alınmadığını hatırlatan Dalan, "Futbol seyirciyle güzelleşiyor. Kurul yeni dönemde bu konuda nasıl karar alır bilmiyoruz ancak biz Karşıyaka derbilerinde rakip taraftara 4 bin 800 kişilik yer ayırmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Göztepe-Karşıyaka derbilerinde geçmişte yaşanan olayların tekrarlanacağna inanmadığını belirten Fatih Dalan, "İki kulübün taraftar profili de birbirine benziyor. Ortak pek çok noktaları var. Yakın zamanda gerçekleşen bazı etkinliklerde birlikte hareket etme iradesini de ortaya koydular. Bu değişimin maçlara da yansıyacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı. Dalan, Karşıyaka'nın basketbolda elde ettiği şampiyonluğu ilk kutlayan kulüp olduklarını da hatırlattı.

Yeni sezonda futbol ve hentbolda önemli hedefler peşinde koşacaklarını sözlerine ekleyen Fatih Dalan şöyle devam etti:

"Basketbolda Pınar Karşıyaka, voleybolda ise Arkasspor çok önemli başarılara imza attı. Biz bu branşlarda takım kurup gereksiz enerji harcamak yerine, futbolla birlikte hentbola yönelmeyi düşündük. Bu sezon Süper Lig'de mücadele edeceğimiz hentbolda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Futbolda da İzmir'in 15 senelik travmasına son verecek kulüp biziz."

GÖZTEPE KAZANACAK

Göztepe İdari CEO'su Kerem Ertan, kulübü üreten ve kazanan bir şirket haline getireceklerini söyledi. Başkan Mehmet Sepil'i uzun yıllardır tanıdığını belirten Ertan, "Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde sportif başarının yanı sıra, idari anlamda da Göztepe'yi yukarılara taşıyabileceğimize inandık. Türkiye'de potansiyel olarak gelişime açık iki kulüp var. Biri Göztepe diğeri Adanaspor. İki kulüp de inanılmaz bir taraftar potansiyeline sahip. Biz, Göztepe'yi kaynağa sırtını dayamış bir yapıdan çıkararak, üreten ve kazanan bir şirket haline getireceğiz" ifadesini kullandı.

Karşıyaka'nın basketbolda çok önemli bir başarıya imza attığını, futbolda bu başarıyı yakalayacak tek kulübün Göztepe olduğunu vurgulayan Kerem Ertan, "Amacımız uluslararası markalarla Göztepe'yi yan yana getirmek. Çok doğru firmalar ile uzun vadeli işler yapmayı hedefliyoruz" dedi. Göz-Göz Store'larda köklü değişimlere gidecekleri bilgisini veren Ertan, "Mağazaları tekrar dizayn ederek, günlük hayatta da taraftarımızın kullanacağı ürünleri getireceğiz. Göztepe'yi idari, sportif, mali ve tesisleşme alanında zirveye çıkaracağız" açıklamasını yaptı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'den Zeytin Dalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement