Edirne'de 10 Kilo Eroin Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de 10 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Edirne\'de 10 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Edirne'de İpsala Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen ve içerisinde 2'i çocuk 5 kişilik gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilin arka tamponuna gizlenmiş 10 kilo 300 gram eroin ele geçirildi.

26.08.2014 10:54  Güncelleme: 11:06

Edirne'de İpsala Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen ve içerisinde 2'i çocuk 5 kişilik gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilin arka tamponuna gizlenmiş 10 kilo 300 gram eroin ele geçirildi. Olayla Türk sürücü G.D. tutuklandı. İpsala Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen Türk uyruklu sürücü G.D.'nin kullandığı Hollanda plakalı gurbetçi otomobili, Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince şüphe ve risk kriterleri çerçevesinde x-ray taramasına sevk edildi.

Tarama sonrası narkotik dedektör köpeği 'Tina' eşliğinde yapılan detaylı aramada, aracın arka taponuna yapılan gizli bölmede piyasa değeri yaklaşık 750 bin lira olan 10 kilo 300 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, sürücü G.D. ile otomobilde yolcu olarak bulunan aynı aileden Türk uyruklu M.D. ve Hollanda uyruklu O.D. gözaltına alındı.

Araçta bulunan Hollanda uyruklu P.D. ve A.D.'nin ise yaşlarının küçük olduğu öğrenildi. M.D. ve O.D. çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, G.D. tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de 10 Kilo Eroin Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement