İMA'nın En İyileri Farklı Bir Projede Buluştu;Best Of İMA - Son Dakika
Güncel

İMA'nın En İyileri Farklı Bir Projede Buluştu;Best Of İMA

İMA\'nın En İyileri Farklı Bir Projede Buluştu;Best Of İMA

İMA, öğrencilerini yine ayrıcalıklı bir proje ile sektör profesyonelleri ile buluşturuyor.

12.03.2014 15:15

İMA Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı mezunları ve öğrencilerinin tasarımlarından seçilen en iyi parçalar, İMA moda tasarımı eğitmeni Raf Stesmans'ın styling'i, moda ve portre fotoğrafçısı ve yine İMA eğitmeni Aslı Girgin'in fotoğrafları ile, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul presented by American Express FW'14 boyunca görülebilecek, Best Of İMA isimli bir açık hava sergisine dönüştürüldü...

Türkiye'nin en yetkin moda okullarından biri olan İMA, öğrencilerini yine ayrıcalıklı bir proje ile sektör profesyonelleri ile buluşturuyor. Best Of İMA, geçtiğimiz yılın 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin yaptığı başarılı işleri, farklı ve tamamen İMA'ya özgü bir projede kullanma fikrinden doğmuş bir çalışma. Moda ve portre fotoğrafçısı ve İMA eğitmeni Aslı Girgin'in fotoğrafları ile İMA moda tasarımı eğitmeni Raf Stesmans'ın styling'iyle hayat bulan projenin, İMA'nın genç ve fresh yüzünü, farklı bir pencereden aktarması aslında fotoğrafların çıkış noktasını oluşturuyor.

Farklı kültürlerlere, disiplinlere ait pek çok öğenin birarada yansıtılması fikriyle İMA mezunlarına ve öğrencilerine ait parçalar, "Tribal Punk" teması içinde karışık olarak kombinlendi, iddialı makyajlar ve kullanılan çarpıcı aksesuarlarla farklı bir konsept yaratıldı.

Parçalar ve hayal gücünün birlikte kombinlendiği çekimlerin çarpıcı makyajları Powderroom'dan Elif Girgin; saçları No.21'den Serkan Yildirim, art direction'ı Bravo İstanbul'dan ise Ulaş Eryavuz'a ait. Güçlü görsel bir etki yaratması amaçlanan Best Of İMA, tasarımcı adaylarının çıkardığı ürünleri özgür ve sıradışı bir dilde anlatıyor.

Sıradanlığa alternatiflik yaratabilme bakış açısına sahip Best Of İMA sergilemesinin devam ettiği moda haftası süresince İMA, Twitter üzerinden bir de hashtag yarışması yürütülüyor. #bestofima hashtag'iyle seçtiği görselin neden İMA'nın en iyisi olduğunu Twitter üzerinden paylaşacak İMA takipçileri, MBFWİ'un son günü gerçekleştirilecek defilelerden seçili olanlarına davetiye kazanma şansı yakalayacaklar!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İMA'nın En İyileri Farklı Bir Projede Buluştu;Best Of İMA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement