İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

İstanbul\'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

* Balkonunda saksılar içinde kenevir yetiştirdilerHaber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHAUyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Pazar günü Sarıyer'de uyuşturucu yetiştiren ve satan bir kişiyle ilgili ihbarla ilgili çalışma başlattı.

08.06.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Balkonunda saksılar içinde kenevir yetiştirdiler

Haber: Çağatay KENARLI/ İSTANBUL DHA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Pazar günü Sarıyer'de uyuşturucu yetiştiren ve satan bir kişiyle ilgili ihbarla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptığı fiziki takip sonucunda belirlediği 1 adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alınırken, 849 gram hint keneviri, 114 kök hint keneviri, 1 paketleme makinası, 2 hassas terazi, derece ve özel aydınlatma sistemi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulandı. Şüphelilerden K.A. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer iki şüpheli ise adli kontrol talebi ile serbest bırakıldı.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, polis ekiplerinin eve girmesi ve evde yaptıkları arama görüldü. Ekipler evin odalarında özel havalandırma ve ışık tesisatları kurulduğunu belirledi. 3 şüphelinin dairenin balkonunda saksılar içinde yetiştirdikleri kenevirler de görüntülere yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement