Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma\'dan Uyuşturucu Operasyonu

Çorum Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 173 adet extacy hap, 690 gram esrar, 95 kök kenevir ile 110 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

01.10.2014 14:54  Güncelleme: 15:09

Çorum İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 173 adet extacy hap, 690 gram esrar, 95 kök kenevir ile 110 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen KOM ekipleri M.ÖM., M.E. ve Ö.E. adlı şahısları takibe aldı. Şahısları bir süre takip ettikten sonra operasyon düzenleyen jandarma ekipleri şahısların ev, üst ve araçlarında yaptıkları aramalarda 173 adet extacy hap, 690 gram esrar, 95 kök kenevir ile 110 gram kenevir tohumu ele geçirdi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerine el konurken, şahıslar gözaltına alındı. İfadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edilen şahıslardan M.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement