Jandarmadan Tarlada Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Tarlada Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Tarlada Uyuşturucu Operasyonu

Bursa’da jandarma tarafından iki ayrı tarlada yapılan aramada, toplam 2 kilo kubar esrar ve 2 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

26.08.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da jandarma tarafından iki ayrı tarlada yapılan aramada, toplam 2 kilo kubar esrar ve 2 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlı ekipleri, Orhangazi ve Orhaneli ilçelerinde narkotik ve psikotrop madde imalatı ve ticareti yapıldığı istihbaratı üzerine alarma geçti. Jandarma narkotik ekiplerinin de katıldığı operasyonda ilk olarak Orhangazi ilçesindeki bir şahsın bahçesi arandı. Burada toplam bin 900 gram kubar esrar ele geçirildi.

Orhaneli ilçesindeki bir tarlada yapılan ikinci operasyonda ise 2 bin 84 kök kenevir, 380 gram kubar esrar ve 40 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Böylelikle jandarma ekipleri, 2014 yılında toplam 24 bin 886 kök keneviri bitkisi, 187 kilo 720 gram kubar esrar, 4 kilo 898 gram Bonzai ile bin 297 adet sentetik hap ele geçirmiş oldu.

Jandarma yetkilileri ise toplum için büyük tehlike olan başta sentetikler olmak üzere her türlü narkotik ve psikotrop maddelerle mücadelenin kararlılıkla ve hız kesmeden sürdürüleceğini açıkladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Tarlada Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement