Kaman'da Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika
Güncel

Kaman'da Ramazan Hazırlıkları

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, şehitler nedeniyle ramazan ayının eğlence programlarını iptal ettiklerini bildirdi.

01.06.2016 15:57

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, şehitler nedeniyle ramazan ayının eğlence programlarını iptal ettiklerini bildirdi.

Talu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayında herhangi bir sıkıntının çıkmaması için her türlü önlemi aldıklarını belirterek, zabıta ekiplerinin denetimlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Fırın ve tatlı salonlarında denetimler yapıldığını dile getiren Talu, ihbar ve şikayet halinde de denetim yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ramazan ayında sosyal ve kültürel kaynaşmaya önem vermeye devam edeceklerini aktaran Talu, 11 mahallede ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği dağıtılacağına işaret ederek, şunları kaydetti:

"11 ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle belediye olarak her türlü önlemi aldık. Bu yıl da ramazan ayı boyunca ilçemizin 11 mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği dağıtılacak. Daha fazla aileye yemek verilmesi için yardımseverlerle el ele vereceğiz. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ramazan etkinliklerinin eğlence bölümlerini şehitlerimize saygı amacıyla iptal ettik. Bazı geceler ilahi dinletisi, semazen ve çocuklara yönelik programlarımız olacak. Ramazan ayının hoşgörü, bolluk beraberlik ve huzur için geçmesini diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaman'da Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement