Karacasu Evlerinden Helallik Alındı - Son Dakika
Güncel

Karacasu Evlerinden Helallik Alındı

Karacasu Evlerinden Helallik Alındı

Kırmızı ışıkta durmayan kamyon otomobili ezdi: 3 ölü (ek) EVLERİNDEN HELALLİK ALINDI Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde, kırmızı ışıkta durmayan bir kamyonun altına aldığı otomobilde ölen baba Gültekin Kocaköse (48), eşi Fennure Kocaköse (48) ile oğlu 3.5 yaşındaki Fırat Kocaköse'nin cenazeleri, işlemlerin tamamlanmasının ardından Nazilli Devlet Hastanesi morgundan alındı.

16.04.2015 20:50

Kırmızı ışıkta durmayan kamyon otomobili ezdi: 3 ölü (ek)

EVLERİNDEN HELALLİK ALINDI

Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde, kırmızı ışıkta durmayan bir kamyonun altına aldığı otomobilde ölen baba Gültekin Kocaköse (48), eşi Fennure Kocaköse (48) ile oğlu 3.5 yaşındaki Fırat Kocaköse'nin cenazeleri, işlemlerin tamamlanmasının ardından Nazilli Devlet Hastanesi morgundan alındı. Cenazeler helallik alınması için Karacasu İlçesi'ne, Cabi Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Taziye ziyareti için ölenlerin yakınları ile komşuları eve akın etti.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Denizli Kale İlçesi'ne bağlı İnceiz Mahallesi'nde yaşayan, kazayı haber alıp taziye evine gelen Gültekin Kocaköse'nin annesi Gülizar Kocaköse ile kardeşleri ve akrabaları başsağlığı dileklerini kabul etti. Evden helallik alınmasının ardından ölenlerin cenazeleri, Çarşı Camii'ne getirildi. Cenaze namazına; ölenlerin yakınlarının yanı sıra CHP'li Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, ölen çiftin ikiz çocuğu Murat ve Dilek Kocaköse, onların okul arkadaşları ve öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı. İkindide kılınan cenaze namazının ardından baba Gültekin Kocaköse, eşi Fennure Kocaköse ve oğulları 3.5 yaşındaki Fırat Kocaköse, Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karacasu Evlerinden Helallik Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement