Kayseri-Ankara Karayolunda Minibüs Devrildi: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayseri-Ankara Karayolunda Minibüs Devrildi: 8 Yaralı

Kayseri-Ankara Karayolunda Minibüs Devrildi: 8 Yaralı

Kayseri-Ankara karayolunun 50. kilometresinde, Himmetdede yakınlarında bir minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

28.06.2014 16:30  Güncelleme: 16:28

Kayseri-Ankara karayolunun 50'nci kilometresinde, Himmetdede yakınlarında bir minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ahmet A. yönetimindeki 38 BT 255 plakalı minibüs, Ankara istikametinden Kayseri yönünde seyir halindeyken sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. Kazada minibüs sürücüsü ile minibüste yolcu olarak bulunan 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kayseri'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Minibüsün bağlı bulunduğu servis firmasının sahibi Adnan Cavlak, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, " Boydak Holding'e bağlı Boytaş firmasında görevli bir vardiya amirinin babası vefat etmişti. İşçi arkadaşları da minibüsle Kozaklı'ya giderek amirlerine başsağlığı dilemişlerdi. Kaza, Kozaklı'dan Kayseri'ye dönerken meydana geldi. Şu anda bazı arkadaşlarımız yaralı ama durumları iyi. Merak edilecek bir şeyleri yok" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri-Ankara Karayolunda Minibüs Devrildi: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement