Kılıçdaroğlu: Faili Meçhuller Demokrasinin En Büyük Ayıbıdır (3) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Faili Meçhuller Demokrasinin En Büyük Ayıbıdır (3)

Kılıçdaroğlu: Faili Meçhuller Demokrasinin En Büyük Ayıbıdır (3)

Umudumuz KADINLARDA CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Besni'nin ardından geldiği Gölbaşı'nda partililere seçim otobüsü üzerinden hitap etti.

22.10.2015 16:06

Umudumuz KADINLARDA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Besni'nin ardından geldiği Gölbaşı'nda partililere seçim otobüsü üzerinden hitap etti. 1 Kasım sonrası umudunun kadınlarda olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Çünkü siz çocuklarınızı nasıl seviyorsanız vatanınızı ve bayrağınızı da öyle seviyorsunuz. Her evde bereket olsun, her evde huzur olsun. Her evde mutluluk olsun ben de bunun için mücadele ediyorum. Ama bunları yapmam için sizin bana yetki vermeniz lazım. Ben yetkiyi saraydan istemiyorum. Ben yetkiyi halktan istiyorum" dedi.

CHP'ye her türlü eleştirinin yapılabileceğini ancak kul hakkı yediklerini kimsenin söyleyemeyeceğini anlatan Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

"Ben siyasette hiçbir zaman, hiç kimsenin kimliğiyle uğraşmadım. Hiç kimsenin inancıyla, yaşam tarzıyla uğraşmadım. Herkesi dinledim, herkese kucak açtım. Allah izin verir sizler de yetki verirseniz, eğer 1 Kasım'da başbakanlığın yolu açılırsa size sözüm söz, 78 milyon yurttaşımı kucaklayacağım, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Faili Meçhuller Demokrasinin En Büyük Ayıbıdır (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement