Kılıçdaroğlu Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin Ailesini Ziyaret Etti-arşiv - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin Ailesini Ziyaret Etti-arşiv

Kılıçdaroğlu Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi\'nin Ailesini Ziyaret Etti-arşiv

Dha ANKARA- Kılıçdaroğlu Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin ailesini ziyaret ettiCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin ailesini ziyaret etti.

22.06.2016 19:21

Dha ANKARA- Kılıçdaroğlu Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin ailesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin ailesini ziyaret etti. Ankara'nın Batıkent Semtinde yaşayan ailenin Burak Abikebahşi adına bir park yapılmasına talebini olumlu karşılayan Kılıçdaroğlu, bunun en kısa sürede yapılması için gerekli adımların atılacağını söyledi.

Helikopter pilotu Abikebahşi'nin şehit oluşunun 40. günü nedeniyle mevlüt okutmaya hazırlanan baba Murat Abikebahşi ve annesi Serpil Abikebahşi'yi ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'taki iftar programı nedeniyle mevlüt yemeğine katılamayacağını belirterek üzüntülerini iletti. Ankara'nın Batıkent semtinde yaşayan ailenin Burak Abikebahşi adına bir park yapılmasına talebini olumlu karşılayan Kılıçdaroğlu, bunun en kısa sürede yapılması için gerekli adımların atılacağını söyledi.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Ankara Milletvekilleri Murat Emir ile Nihat Yeşil de ziyarette hazır bulundu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Burak Abikebahşi'nin ailesine 17 Mayıs 2016 tarihinde taziye ziyaretinde bulunmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin Ailesini Ziyaret Etti-arşiv - Son Dakika


Advertisement