Kocaeli Darıca'da 7 Yaşındaki Çocuğun Öldüğü Kazadan Sonra Vatandaşlar Yolu Ulaşıma Kapattı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Darıca'da 7 Yaşındaki Çocuğun Öldüğü Kazadan Sonra Vatandaşlar Yolu Ulaşıma Kapattı

Kocaeli Darıca\'da 7 Yaşındaki Çocuğun Öldüğü Kazadan Sonra Vatandaşlar Yolu Ulaşıma Kapattı

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, mahalle halkı tepki olarak bir süreliğine yolu trafiğe kapattı.

17.08.2015 15:39

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, mahalle halkı tepki olarak bir süreliğine yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü vatandaşları güçlükle ikna ederek yolun açılmasını sağladı. Darıca Nenehatun Mahallesi Atatürk Caddesi ile Ertuğrulgazi Caddesi'nin kesiştiği kavşakta Darıca yönünden gelmekte olan 34 GL 9980 plakalı aracın sürücüsü Recep Metin (52), ağabeyi ile yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki Tezcan Karatay'a çarptı. Kazanın hemen ardından Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük Tezcan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, kaza yerinde daha önce de meydana gelen kazalar nedeniyle mahalle halkı buna tepki olarak caddede oturma eylemi yapıp yolu araç trafiğini kapattı. Yaklaşık ikiyüz kişi, önlem alınması için cadde ortasında oturma eylemi yaparken, zaman zaman yolun açılmasını isteyen bazı sürücülerle tartıştılar.

Emniyet Müdürü ve Darıca Belediyesi'nden bir yetkili gelmeden yolu trafiğe açmayacaklarını söyleyen mahalle sakinleri, Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan'ın olay yerine gelip yaptığı konuşmanın ardından kalabalık gurup dağılarak yolu trafiğe açtılar. Kaza sonrası kaçan ve plakasını düşüren sürücü Recep Çetin ise Gebze Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan muayenede alkolsüz çıkan sürücü, daha sonra Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Darıca'da 7 Yaşındaki Çocuğun Öldüğü Kazadan Sonra Vatandaşlar Yolu Ulaşıma Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement