Komor Adaları'nda Gösteriye Müdahale - Son Dakika
Güncel

Komor Adaları'nda Gösteriye Müdahale

Ülkede devam eden elektrik ve su kesintilerini protesto eden göstericiler ile güvenlik güçleri arasında çıkan olaylarda 7 kişi yaralandı.

11.02.2015 00:08

Doğu Afrika ülkelerinden Komor Adaları'nda, emniyet güçlerinin göstericilere müdahalesinde 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Komor Adaları Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, ülkenin çeşitli bölgelerinde tekrar eden elektrik ve su kesintilerini protesto eden gruba emniyet güçlerinin müdahalesinde 2'si ağır 7 kişinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, Ülkenin çeşitli bölgelerindeki elektrik kesintilerini protesto eden göstericiler, yollara barikat kurarak ulaşıma kapattı, polis merkezine saldırdı. Polisin olayla ilgili sorumluların belirlenmesi için inceleme başlattığı bildirildi.

"Enerji ve Su için Yurttaşlık Hareketi"nin çağrısıyla dün sokağa inen göstericiler, ülkenin çeşitli bölgelerinde görülen elektrik ve su kesintilerini protesto etmiş, başkent Moroni ve bazı kentlerde, okul ve iş yerlerinde 3 gün süreyle greve gidilmişti. - Komor adaları

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Komor Adaları'nda Gösteriye Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement