Kırklareli'nde "Köpek Kurtarma" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde "Köpek Kurtarma" Operasyonu

Kırklareli'nde dört gündür kanalizasyon borusunun içinde bulunduğu tespit edilen köpek, belediye ve AFAD ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

16.10.2015 10:17  Güncelleme: 12:12

Kırklareli'nde dört gündür kanalizasyon borusunun içinde bulunduğu tespit edilen köpek, belediye ve AFAD ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Demircihalil köyünde dört gündür henüz kullanılmayan kanalizasyon borusundan köpek sesi duyan köylüler, durumu Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği temsilcilerine bildirdi. Bölgeye gelen dernek temsilcileri durumu belediye ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine haber etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye belediyeye ait iş makinesi ile AFAD ekipleri gönderildi.

Yaklaşık bir saatlik çalışmanın sonucununda boru içerisinde bulunan köpek kurtarıldı. Köpeği kurtarma çalışmaları esnasında bazı hayvanseverlerin dua ettikleri görüldü. Kurtarılan köpek Kırklareli Belediyesi geçici hayvan bakımevine götürüldü. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her canlıya önem verdiklerini belirterek, dört gündür kanalizasyon borusu içerisinde bulunan köpeğin sağ salim çıkarıldığını söyledi.

Haber verilmesi üzerine iş makinesini en hızlı şekilde bölgeye ulaştırdıklarını belirten Kesimoğlu, kurtarılan köpeğin geçici hayvan bakımevinde misafir edileceğini ifade etti. Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Temsilcisi Melek Başara da, köpeğin kurtarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kırklareli\'nde "Köpek Kurtarma" Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde 'Köpek Kurtarma' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement