Kürtaj Borcu İçin Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Kürtaj Borcu İçin Hırsızlık Yaptılar

İzmir'in Karşıyaka İlçesinde Sevgilisinden Hamile Kalan Moldova Uyruklu N.g., Kürtaj Yaptırmak İçin Sevgilisiyle Temizliğe Gittiği Bir Evi Soydu. Hırsızlık Yapan İki Sevgili, Ev Sahiplerinin Durumu Farketmesi Üzerine Polis Tarafından Yakalandı.

04.12.2007 16:51

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sevgilisinden hamile kalan Moldova uyruklu N.G., kürtaj yaptırmak için sevgilisiyle temizliğe gittiği bir evi soydu. Hırsızlık yapan iki sevgili, ev sahiplerinin durumu farketmesi üzerine polis tarafından yakalandı.

Moldovalı N.G., 6 ay önce Türkiye'ye gelip bir firma aracılığıyla evlere temizliğe giderek çalışmaya başladı. N.G., 3 ay önce G.G. (21) adlı gençle tanışarak onunla birlikte yaşamaya başladı. Sevgilisinden hamile kalan N.G. kürtaj yaptırdı. Ancak iki sevgili 2 bin YTL kürtaj parası nedeniyle borca girdi. Borçlarını ödeyemeyen N.G (25) ile sevgilisi G.G. bir plan yaptı. N.G.'nin temizliğe gittiği Bostanlı semtindeki üniversiteden sınıf arkadaşları Melis U. ve Saide Sülin Ç.'nin birlikte yaşadığı evi

soymaya karar verdiler.

Ev sahipleri bulunmadığı sırada iki sevgili, mücevherler bulunan çelik kasayı, 2 dizüstü bilgisayar, pasaportlar, 3 de cep telefonu çalarak kayıplara karıştı. Eve geldiğinde soyulduklarını anlayan Melis U. ve arkadaşı polise başvurdu. Polis yaptığı araştırmada, evin temizliğe gelen N.G. tarafından soyulduğunu belirledi. N.G. ve sevgilisi G.G. oturdukları Karşıyaka'daki evlerinde yakalandı. Sevgililerin çaldıkları çelik kasayı sanayiye götürüp açtırdıkları, kasanın içinden pırlanta mücevherler, altın

Rolex kol saatleri gibi değerli mücevherlerin çıktığı öğrenildi. Sevgililerin çaldıkları eşyaları Basmane semtindeki bir otelin odasında sakladıkları tespit edildi. Polis, otel odasında çalınan eşyaların büyük bir kısmını ele geçirdi. İki zanlı işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

(Mİ-YK-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kürtaj Borcu İçin Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement