Libyalılar Yine Olay Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Libyalılar Yine Olay Çıkardı

Libyalılar Yine Olay Çıkardı

Türkiye'ye tedavi olmak ve barınma yardımı almak için gelen Libyalı askerler Antalya'da olay çıkardı.

18.02.2012 06:56  Güncelleme: 08:57

Antalya Konyaaltı Sahilindeki Porto Bello Otelde kalan bir grup Libyalı asker, otelin balo salonundaki kına gecesine gelen misafirler ve otel müşterileriyle tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda 15 kişi yaralandı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de sevk edildiği otelde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Konyaaltı Sahili'nde bulunan Porto Bello Otel'de meydana geldi. Sağlık Bakanlığı'nın davetlisi olarak Antalya'ya getirilen ve çeşitli hastanelerde rehabilitasyon tedavisi gören Libyalı yaklaşık 100 asker, gece saatlerinde otelin balo salonunda eğlenmeye başladı.

İddiaya göre kına gecesine gelen ve oteldeki arapça bilen misafirlerle tartışan askerler arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada masalar, sandalyeler ve bardaklar havada uçuştu.

15 KİŞİ YARALANDI

Olayın polise bildirilmesi üzerine çok sayıda ekip otel içerisinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Darp sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve içerisinde Libyalı askerlerin de bulunduğu 15 kişi şehir merkezinde bulunan 5 farklı hastanede tedavi altına alındı. Bu sırada Libyalı askerlerden bazılarının davetlileri salona kitlediği ancak kısa süre sonra kapıları açtıkları da iddia edildi.

GECE GÖZALTI OLMAYACAK

Polis gözetiminde oteldeki odalarına alınan yaklaşık 100 askerin ifadelerinin tercüman aracılığıyla alınacağı ve otelin güvenlik kameralarının incelendiği öğrenildi. Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin olayla ilgili bilgi aldığı ve ifade alma işleminin sabah erken saatlere kadar süreceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Libyalılar Yine Olay Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement