Bilanço Ağırlaşıyor! Londra'daki Yangında Ölenlerin Sayısı 79'a Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Bilanço Ağırlaşıyor! Londra'daki Yangında Ölenlerin Sayısı 79'a Yükseldi

İngiliz polisi, başkent Londra'da 24 katlı binada çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Açıklamada, bazı cesetlerin teşhis edilemeyecek durumda olduğu belirtildi.

19.06.2017 12:45  Güncelleme: 17:14

İngiltere'nin başkenti Londra'da Grenfell Tower'da yaşanan yangında bilanço gün geçtikçe ağırlaşıyor. İngiliz polisi, başkent Londra'da 24 katlı binada çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı.

"YANGININ VERDİĞİ ZARAR TARİF EDİLEMEZ"

Londra Metropolitan Polisi'nden yapılan açıklamada, binadaki cesetlere ulaşılması için apartmanın her katında adli ve sistematik aramaların yapıldığı kaydedilirken, "Yangının verdiği zararın tarif edilemeyeceği ve bu nedenle de operasyonun tamamlanmasının haftalar sürebileceği" bildirildi.

"BAZI CESETLER TEŞHİS EDİLEMEYECEK DURUMDA"

Polis açıklamasında, yangının büyüklüğü sebebiyle bazı cesetlerin teşhis edilemeyeceği gerçeğine insanların hazırlanması gerektiği belirtildi.

Görgü tanıkları, yangının 4. katında bulunan dairedeki buzdolabının patlaması sonucu başladığını bildirmesine rağmen bu konuda henüz resmi açıklama yapılmadı.

Bilanço Ağırlaşıyor! Londra\'daki Yangında Ölenlerin Sayısı 79\'a Yükseldi

Son Dakika Güncel Bilanço Ağırlaşıyor! Londra'daki Yangında Ölenlerin Sayısı 79'a Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement