Mardin Kızıltepe'de Çatışma 4 PKK'lı Öldürüldü, 6 Güvenlik Görevlisi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Mardin Kızıltepe'de Çatışma 4 PKK'lı Öldürüldü, 6 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

Mardin Kızıltepe\'de Çatışma 4 PKK\'lı Öldürüldü, 6 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

Kızıltepe'de çatışma 4 PKK'lı öldürüldü, 6 güvenlik görevlisi yaralandıMARDİN'in Kızıltepe İlçesinde güvenlik güçlerinin bir eve düzenlediği operasyonda, PKK'lı oldukları belirtilen 4 kişi öldürüldü, 2 kişi sağ yakalandı, çıkan çatışmada 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

10.07.2016 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe'de çatışma 4 PKK'lı öldürüldü, 6 güvenlik görevlisi yaralandı

MARDİN'in Kızıltepe İlçesinde güvenlik güçlerinin bir eve düzenlediği operasyonda, PKK'lı oldukları belirtilen 4 kişi öldürüldü, 2 kişi sağ yakalandı, çıkan çatışmada 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

Alınan bir istihbaratı değerlendiren Polis ve Jandarma Özel Harekat timleri, Kızıltepe İlçesi'ndeki Berçem Mahallesi'nde PKK'lılar tarafından kullanıldığı belirtilen bir eve saat 16.00 sıralarında baskın düzenledi. Güvenlik güçlerinin Teslim ol çağrılarına evden ateş ile karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada, PKK'lı oldukları belirtilen 4 kişi öldürüldü, 2 kişi sağ yakalandı. Yaklaşık yarım saat sürdüğü belirtilen çatışmada 6 güvenlik görevlisi de yaralanırken, yaralılar Kızıltepe ve Mardin Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan çatışmadan sonra bölge güvenlik güçleri tarafından kontrol altına alınırken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sürüyor. Çatışmanın yaşandığı sokak ve eve gazetecilerin yaklaşmasına izin verilmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Kızıltepe'de Çatışma 4 PKK'lı Öldürüldü, 6 Güvenlik Görevlisi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement