Mobit Bilişim, IDEF 2015 Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Mobit Bilişim, IDEF 2015 Fuarı'nda

12. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda yerini alan Mobit Bilişim, GETAC işbirliği ile dünyada pek çok ordunun kullandığı darbe dirençli tabletleri tanıtıyor.

05.05.2015 13:59

T.C. Milli Savunma Bakanlığı himaye ve desteğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi,'nde bu yıl 12.si düzenlenen Uluslararası Savunma Fuarı bugün (5 Mayıs) açıldı. Dört gün sürecek Fuar'da dünyanın en gelişmiş ordularına ürün tedarik eden Getac, yeni nesil Laptop ve tabletleri de tanıtıyor. Savunma sanayii ve güvenlik kuvvetlerinin tercih ettiği elektronik ekipmanları tasarlayıp geliştirerek üretimini gerçekleştiren Getac, ABD, Avrupa, Hindistan, Çin ve Rusya pazarlarında söz sahibi. ABD ve Birleşik Krallık orduları standartlarında onay sahibi olan Getac, ürünlerini Türkiye'deki tek yetkili servisi ve yetkili satıcısı olan Mobit Bilişim A.Ş. ile birlikte Türk ordusunun da hizmetine sunuyor.

2013 yılından bu yana Türkiye girişimlerini Mobit Bilişim A.Ş. ile gerçekleştiren Getac bünyesinde, darbelere, suya, basınca ve patlamalara dayanıklı ekranlar, tablet ve laptoplar bulunuyor. Kendi teknolojileri olan LumiBond ekran teknolojisini kullanan Getac, dokunmatik panel ve LCD ile birleştirilen ekran camı sayesinde güneş ışığı altında rahat okunabilir ayrıca suya dayanıklı ürünler sunuyor. Getac ürünleri bu özellikleri sayesinde dünyanın pek çok ülkesinde orduların zorlu testlerini geçebilmiş, satınalma listesinde yer almıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mobit Bilişim, IDEF 2015 Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement