Motosikletçi ve Paraşütçüler Burdur Gölü'ne Su Döktü - Son Dakika
Güncel

Motosikletçi ve Paraşütçüler Burdur Gölü'ne Su Döktü

Motosikletçi ve Paraşütçüler Burdur Gölü\'ne Su Döktü

Burdur'da bu yıl ilki gerçekleştirilen Göl Festivali'ne katılan motosikletçiler ve paraşütçüler, Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek için göle su döktü.

20.09.2014 16:59  Güncelleme: 17:10

Burdur'da bu yıl ilki gerçekleştirilen Göl Festivali'ne katılan motosikletçiler ve paraşütçüler, Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek için göle su döktü.

Burdur Göl Festivali kapsamında kente gelen motosikletçiler, yamaç ve tandem paraşütçülerine Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz de eşlik etti. Amaçlarının Burdur Gölü'ndeki kurumaya ilişkin farkındalık yaratmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ercengiz, bu amaca yerel ve ulusal medyada yer alan haberlerle ulaştıklarını belirtti. Göl Festivali'ni geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini vurgulayan Başkan Ercengiz, gelecek hafta yapılması planlanan su orucu etkinliğiyle de farkındalığı artıracaklarını kaydetti.

Göle su dökme etkinliklerinin sosyal medyada alay konusu olduğunu aktaran Başkan Ercengiz, 1 litre suyla bu işin çözülemeyeceğinin biz de farkındayız. Ama bu işler 1'er litreyle başlayacak. Umut ediyorum, Burdur Gölü hak ettiği suyu sonunda bulacak dedi.

Etkinliğin ardından yamaç paraşütçüleri 1236 metre yüksekliğindeki Avşar Tepe'den atlayış yaptı. Paraşütçülerden Salih Akçil, atlayış sırasında ters rüzgara kapılarak kayalıklara çarptı. Ayağının kırıldığı belirlenen Akçil, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletçi ve Paraşütçüler Burdur Gölü'ne Su Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement