Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu - Son Dakika
Güncel

Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen '7 Kıtanın Güzeli 2018' (Miss 7 Continents 2018) yarışmasında, tacı 21 yaşındaki Ukraynalı Kateryna Kachashvili taktı.

14.05.2018 15:58

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen '7 Kıtanın Güzeli 2018' (Miss 7 Continents 2018) yarışmasında, tacı 21 yaşındaki Ukraynalı Kateryna Kachashvili taktı. 21 ülkenin güzellerinin katıldığı yarışmada birinciliği elde eden Kachashvili, Malezya'da yapılacak dünya finalinde yarışmaya hak kazandı.

Ashot Khactryan tarafından ve bir tur firmasının destekleriyle düzenlenen '7 Kıtanın Güzeli 2018 Yarışması' Bodrum'daki İskele Meydanı'nda yapıldı. Yarışmada Türkiye'yi 20 yaşındaki Ayşenur Büşra Selvitop temsil etti. Yarışmada güzeller ilk olarak ulusal kıyafetleri ile ardından da mayoyla podyumda boy gösterdi. Ukraynalı modacı Elana Bilik'in 2018 yılı için tasarladığı kıyafetler, modeller tarafından tanıtıldı. Güzeller birbirinden şık gece kıyafetlerinin içinde de podyumda boy gösterdi. Yarışmanın sonunda dereceye giren güzelleri Ashot Khactryan açıkladı. Yarışmada birinciliği Ukrayna'dan katılan 21 yaşındaki Kateryna Kachashvili elde etti.

Yarışmaya, Litvanya'dan katılan 20 yaşındaki Evelina Stepule ikinci, Belarus'tan katılan 25 yaşındaki Victoryia Laurenka üçüncü, Letonya'dan katılan 20 yaşındaki Estella Zaharkevicha dördüncü, Karadağ'dan katılan 21 yaşındaki Mariyana Lasosevic ise beşinci oldu.

Yarışmanın sonuçlarının açıklanmasıyla dereceye giren modeller, tüm yarışmacılar ve organizasyon komitesi birlikte kutlama pastasını kesti.

Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement