Muğla- Datça'dan 'Barış İçin Bir Mum da Sen Yak' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Muğla- Datça'dan 'Barış İçin Bir Mum da Sen Yak' Eylemi

Muğla- Datça\'dan \'Barış İçin Bir Mum da Sen Yak\' Eylemi

Datça'dan 'Barış için bir mum da sen yak' eylemi Muğla'nın Datça İlçesi'nde, Birleşik Haziran Hareketi Platformu Güneydoğu'da devam eden operasyonların sona ermesi için 'Barış için bir mum da sen yak' eylemi düzenledi.

30.12.2015 01:01

Datça'dan 'Barış için bir mum da sen yak' eylemi

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, Birleşik Haziran Hareketi Platformu Güneydoğu'da devam eden operasyonların sona ermesi için 'Barış için bir mum da sen yak' eylemi düzenledi.

Güneydoğudaki bazı il ve ilçelerde devam eden olayların sona ermesi ve yaşanan ölümlerin bir an önce durdurulması amacıyla, Birleşik Haziran Hareketi tarafından, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen eyleme yaklaşık 100 kişilik bir grup katıldı. Atatürk Anıtı önünde toplanan grup, bir dakikalık saygı duruşunun ardından oturma eylemi yaptı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Datça Demokrasi Platformu sözcüsü Nadi Çoban, "Birkaç ilde ve birçok ilçede bundan sonra neler olacağını bilemiyoruz. Bugün, bu savaşın bu biçimiyle sürdürülmemesi için buradayız. Barışsever olduğumuz için buradayız. Biz ölümler olmasın istiyoruz. Ayrım gözetmeksizin, falanca filanca değil, hiçbir ölüm olmasın istiyoruz. Ölenleri kategorize etmiyoruz. Umarız, bu duyarlılık, Datça'da olduğu gibi Türkiye'nin çok yerinde harekete geçen ve umarız sonuç alırız" diye konuştu. Polisin geniş güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen eylem, olaysız bir şekilde sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla- Datça'dan 'Barış İçin Bir Mum da Sen Yak' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • neco: Datca gibi guzel bir ilceyide kirletmeyin.sanki devlet oraya durup dururken operasyon yapmis.oradaki tam techizatli, kelesli, el bombali, rpg roketatarli, biksili, agir makinali tufekli egitilmis teroristlerin, hendeklerin, tuzaklarin ne isi var.hangi devlet buna razi olur.bu kanserinolusmasinin tek sebebide oy , siyasi rant ve baskanlik ugruna o kanserin olusumuna izin veren akp nin ta kendisidir.ihanet sarmali ulkeyi malesef sariyor. 0 0 Yanıtla
  • Denizci: Gidin kendi çöplükte ötün satılmışlar hainler hem askere polise kurşun sıkın birde barış diye ne barışı be birde muğlaya gelmiş burada karnınız doyuyor defolun gidin kendi memleketimize o kadar çoçuklara yetim bırakınız hainler 0 0 Yanıtla

Advertisement