Muğla Kasım Ayında Deniz Keyfi - Son Dakika
Güncel

Muğla Kasım Ayında Deniz Keyfi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, denize girip güneşlendi.

07.11.2017 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, denize girip güneşlendi.

Fethiye'nin Göcek Mahallesi'ndeki D-Marin Plajı'nda yazdan kalma günler, görenlerin içini ısıttı. Hava sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü ilçede tatilini uzatan yabancı turistler, Kasım ayını sahilde karşıladı. Kimileri denize girip yüzerken, kimileri güneşlendi, yoga yaptı ve kumsalda kitap okudu.

Rus bir grubun da tercihi Göcek oldu. Arkadaşlarıyla harika bir tatil geçirdiklerini aktaran gruptakiler, "Güneş, hava, deniz, doğa hepsi ayrı ayrı güzel. Burada yaşayan yerli halk çok şanslı. Bu sıcak ortamı bırakıp, gitmek istemiyoruz. Ama dört gün sonra tatilimiz bitiyor" diye konuştu.

Göcekli olan ve Hollanda'da yaşayan Perihan Hanım, "Ben Hollanda'da yaşıyorum. Buraya geldiğimde de hergün denizdeyim ve yüzüyorum. Yerli halktan çok tatil için Göcek'e gelenler ise denizin keyfini çıkartıyor. Çünkü Avrupa'nın birçok yerinde bu güneşi ve bu havayı bulmak mümkün değil" dedi.

Sahil kenarına gelenlerin bazıları denize girip top oynadı ve bol bol yüzdü. Bazı gruplar ise yoga yaptı, çocukların keyfine ise diyecek yoktu.

Muğla Kasım Ayında Deniz Keyfi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Kasım Ayında Deniz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement