Niğde Belediyesinden Sıcak Çorba İkramı - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediyesinden Sıcak Çorba İkramı

Niğde Belediyesinden Sıcak Çorba İkramı

Niğde Belediyesi, Ankara AKM'de düzenlenen Niğde Günleri fuarına da damgasını vurdu.

22.11.2014 12:50  Güncelleme: 12:55

Ankara'nın soğuk gününde Atatürk Kültür Merkezini ziyaret edenlere sıcak çorba ikram eden Niğde Belediyesi tanıtım günlerinin ilgi odağı oldu.

Belediyesi'nin tarhana çorbası ikramından memnun olduklarını belirten ziyaretçiler ise, "Niğde Belediyesinin şehrin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Fuara katılan tüm kurum ve kuruluşlar kentin tanıtımı için katkı sağlamakta olduğunu gördük. AKM girişinde Niğde Belediyesinin standı bizleri karşılamaktadır. Niğde Günlerine katılan tüm kurum ve kuruluşların ikramları ile şehrimizin misafirperverliğini görmekteyiz. Ankara'nın soğuk gününde Niğde Belediyesinin sıcak çorbası içimizi ısıtmıştır. Kendi eliyle çorba ikramında bulunan Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Niğde Belediyesinden Sıcak Çorba İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vatandaş: nigdenin tanıtımı yönünde iyi bir gelişme lakin nigde ilinin büyükşehir statüsünde olması daha gelişim haberlerini duymak istiyoruz başkan hertürlü atılımı yapmalı tarih ilim şehrini büyükşehir yapmalıdır ve gelecek nesiller başkana duacı olmalıdır şehriniz için birşeyler yapın görev süreleri biter ama yapılan hizmetlerde imzaları olanlar unutulmaz mesele bu ile sahip çıkınız lütfen 0 0 Yanıtla

Advertisement