Nilüfer Hatun Çini Çarşısında İftar Vakti - Son Dakika
Güncel

Nilüfer Hatun Çini Çarşısında İftar Vakti

İznik Nilüfer Hatun Çini çarşı esnafı birlik ve beraberliklerini iftarda bir araya gelerek gösterdi.

21.06.2016 10:22

Geleneksel iftar sofralarını devam ettiren Nilüfer Hatun Çini çarşı esnafının ikramına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İlçe Vaizi İsmail Selvitopu, Esnaflar Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akçaalan, İznik Çiniciler Derneği Başkanı İbrahim Bardakçı ve Nilüfer Hatun Çini çarşısı esnafı ve aileleri katıldı.

Çinici esnaf ile tek tek ilgilenen Kaymakam Pehlivan ve Başkan Sargın yaptıkları konuşma da "Böyle güzel bir iftar akşamında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin bu birlik ve beraberlik göstergesi bizleri daha memnun etti. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Ayrıca işlerinizde hayırlı ve bereketli bol kazançlar temenni ediyoruz. Sizlere hayırlı Ramazanlar dilerken bu vesile ile Ramazan Bayramınızı da kutluyoruz. Sizlere ve ailelerinize sağlık ve afiyetler diliyoruz" dediler.

İznik Nilüfer Hatun Çini çarşısı sorumlusu Salih Güven yaptığı açıklama da "Nilüfer Hatun Çini Çarşısı esnafını olarak birlik ve beraberliklerimizi devam ettireceğiz. Siz değerli esnaf arkadaşlarımı desteklerinden dolayı kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nilüfer Hatun Çini Çarşısında İftar Vakti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement